HTML

Sport Film Sorozat stb..

Sport FIlm Sorozatról valami, mert egyszerűen muszáj kiadni magamból, hejjjesírás rulez

Friss topikok

Linkblog

IW NET - betelt a pohár

2010.04.19. 22:29 2002

Egy hete TeeGeey barátom akivel éjjel szoktunk küzdeni a viruális csatamezőkön bejelentette, hogy végez a MW2-vel, és megveszi a Bad Company 2-t. Szomorúan konstatáltam az egészet mivel számomra a BC2 egy útálat, de hát mit volt tenni. És egy hétnyi játék után rájöttem (én most szüneteltettem a codot) , hogy teljesen igaza van. Öt csatlakozási kisérletből 3x kidob a szerverről, ha fel is jutok akkor már a meccs végére csak, és újra kezdődik a buli előről. Na meg a mostani új bug, hogy nem tud senki sem megmozdulni, lemegyek a szerverről, új szerverre akarok csatlakozni és visszadob. Vicc.

 

Néhány látnivaló:

<object width="425" height="279"><embed src="http://media.xfire.com/swf/embedplayer.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="279" flashvars="videoid=1e74a9"></embed></object>

[url=http://www.xfire.com/video/1e74a9/][img]http://video.xfire.com/1e74a9-4.jpg[/img][/url]

 

Szólj hozzá!

Címkék: net cod6 mw2 iw

A bejegyzés trackback címe:

https://sfstb.blog.hu/api/trackback/id/tr171935845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása